Så leder du i det hybrida arbetslivet

Pandemin har bevisat att kontoret inte längre är den enda arbetsplatsen, jobbet kan i de flesta fall utföras var och när vi vill. Men för att få det hybrida arbetslivet att fungera krävs förändringar både i ledarskap och i medarbetarskap.

Karin Zingmark inspirerar på temat morgondagens arbetsliv, där tillit och kommunikation blir grundläggande för att mötas, samarbeta och få jobbet gjort. Med erfarenhet från sina år på Microsoft, där kontoret gick från att vara en arbetsplats till att vara en mötesplats,
ger Karin konkreta tips och tricks samt inspirerande exempel från verkligheten.

 

Om föreläsaren
Karin är utsedd till en av Sveriges mest populära talare och inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom ledarskap och kommunikation i en uppkopplad värld. Karin har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker, debutboken Maxa snacket (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap, och uppföljaren Maxa modet (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation. Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i neuroledarskap från Neuroleadership Institute.

 

Webbinariet ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

Boka plats på webbinariet 

Logga in och boka din plats genom att fylla i formuläret nedan.

Text: Uppdaterat: 2022-04-21
Logga in och gör anmälan

Tid och plats

  • Zoom 8 juni 10:00 - 11:00 - Webbinarium, Zoom

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg