Så jobbar du agilt på riktigt

Omvärlden förändras i snabb takt på ett ofta oförutsägbart sätt. Vi behöver alla bli alltmer anpassningsbara för att kunna leda och utveckla verksamheten utifrån nya förutsättningar.

Ett agilt arbetssätt ger verktyg för att arbeta under flexibla förutsättningar och skapa en framgångsrik verksamhet som attraherar morgondagens medarbetare. För att kunna leda en organisation som arbetar agilt behöver du som ledare tillsammans med medarbetarna hitta samsyn och verktyg för att gemensamt jobba i agila och självstyrande team. Med en ökad förståelse om agila arbetssätt, projekt och verktyg för att komma i gång kan ni nå ökad effektivitet, bättre utveckling och större engagemang.

Det första steget på den agila resan är att förstå hur viktigt det agila synsättet och kulturen är och hur det påverkar ditt ledarskap.

Om föreläsaren:
Magnus Österholm är seniorkonsult och har över 25 års erfarenhet av projektledning på en avancerad nivå i både stora och mindre organisationer. Han har drivit olika typer av projekt med såväl traditionella metoder som agila arbetssätt. Med sin långa erfarenhet som kursledare är han en uppskattad lärare med dokumenterat god förmåga att anpassa exempel och förklaringar utifrån målgruppen. Magnus är certifierad inom det agila ramverket SAFe som Program Consultant (SPC).

 

Webbinariet ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

Boka plats på webbinariet 

Logga in och boka din plats genom att fylla i formuläret nedan.

Text: Uppdaterat: 2021-07-15
Logga in och gör anmälan

Tid och plats

  • Zoom 30 september 14:00 - 15:00 - Webbinarium, Zoom

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg