Någon annans jobb – en föreläsning om förändringskommunikation

Många förändringsarbeten uppnår inte sina mål – vilka möjligheter har chefen att ändra på detta?

I en vardag med accelererande tempo och ständiga förändringar växer behovet i organisationer och företag att i ökad utsträckning lyckas med sina förändringsprojekt. Sällan är de gånger då medarbetarna kan sägas vara den primära orsaken till att organisationers ambitioner fallerar.
Chefer och ledare behöver förankra en samsyn bland medarbetarna kring behov och mål med förändringen. Att kommunikation är nyckeln för chefer att lyckas är det få som inte hört talas om tidigare.
Under detta seminarium kommer du som chef få inspiration och råd hur du praktiskt kan gå till väga för att skapa effektfull kommunikation som stärker kraften i förändringen och bidrar till utveckling.

-Chefens strategi till effektfull förändringskommunikation
-Förändringskommunikation i vardagen
-Hantera medarbetarnas stress och oro vid förändringar

 

Marja Huotari är kommunikations- och ledarskapskonsult som under lång tid arbetat med förändringskommunikation. Tidigare kommunikationschef och ledare i flera internationella och svenska bolag samt nyhetsjournalist på TV och radio. Hon har en magisterexamen från Handelshögskolan vid Vasa Universitet. Specialist på förändringsarbete och förändringskommunikation. 2019 kom hennes bok om förändringskommunikation - Någon annans jobb – ut.

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på föreläsningen genom att fylla i formuläret nedan.  Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Text: Uppdaterat: 2019-11-18
Anmäl dig till kursen

Tid och plats

  • Göteborg 29 november 08:30 - 10:00 - Scandic Hotel Crown, Göteborg
  • Malmö 11 december 08:30 - 10:00 - HC Meetings/High Court, Malmö

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem.
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg