Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer

På Ledarnas föreläsning ger Svante Randlert inspiration och tips om vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre imorgon

I föreläsning utgår han från frågeställningen ”Varför är vi där vi är idag och var kommer vi vara imorgon?” Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Du måste inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag. Hur kommer det att förändra förväntningarna på oss som ledare och vad betyder det för vårt ledarskap?

–       Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor, för andra människor. Därför är talesätten ”laget före jaget” eller ”jaget före laget” förlegade. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta, säger Svante Randlert.

Svante Randlert är en uppskattad föreläsare kring ämnet hur man attraherar, engagerar och utvecklar rätt medarbetare på rätt plats. Mellan åren 2009–2018 arbetade han som Business & People Advisor hos Academic Work. 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren och 2018 kom den engelska versionen The Dream Employer.

 

Vill du se mer av Svante Randlert redan nu? Missa inte webbserien Drömarbetsgivarna på ledarna.se. Tio avsnitt om hur du ska tänka för att få medarbetare att välja dig som arbetsgivare och hur du får medarbetare som vill bidra till att ni når era mål.

https://www.ledarna.se/svanterandlert

 

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på föreläsningen genom att fylla i formuläret nedan. 
Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg