Ledarstyrka genom svaghet och misstag

Hur du som chef ska jobba med misstag för att hitta insikter som bär framåt.

Hur kan vi göra så att ledarens svagheter ger starkare engagemang och leder till större förändringsvilja? Och hur skapar vi en kultur som drar nytta av den positiva kraften i misstag? Det är två av frågorna som ställs när Ledarna bjuder in till en föreläsning om misstag.

Erfarenhet är att känna igen misstag och Pontus Bodelsson har begått många misstag under sina 20 år som vd på fem olika företag i förändring. Pontus bjuder på sina bästa ledarskapsmisstag – och lärdomarna de ledde fram till.

–       Misstag är en oundviklig konsekvens av att skapa nytt och bör ses som något värdefullt, säger Pontus Bodelsson.

Förändring innebär utmaningar och Pontus Bodelsson ger handfasta råd för ett ledarskap som använder misstag som en positiv kraft. Han lyfter fram betydelsen av engagemang och hur ledare kan jobba för att öka entusiasmen.

Frukostföreläsningen utgår från Pontus Bodelssons  böcker Ledarskap för förändringMina 79 bästa misstag samt Management by Glädje.

Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998, på Nationalencyklopedin, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, internetundersökningsföretaget QuickWise och reklambyrån MOR. Han sitter i flera styrelser, bland annat för e-­‐hälsoföretaget Min Doktor.

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på föreläsningen genom att fylla i formuläret nedan.  Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Anmäl dig till kursen

Tid och plats

  • Göteborg 21 november 08:30 - 10:00 - Radisson Blu Scandinavia, Göteborg
    Denna kurs är fullbokad men du kan anmäla dig till reservlistan.
  • Malmö 28 november 08:30 - 10:00 - Sankt Gertrud Konferens, Malmö

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem.
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg