Ledarnas chefskonferens 2020 – Din chefsroll idag och imorgon

Välkommen till en konferens där dina ledarskapsutmaningar sätter agendan. Ett arbetsliv som präglas av hög komplexitet och snabbhet ställer andra krav på ledarskapet än trögrörliga och förutsägbara skeenden. Här får du hjälp att möta framtiden.

Vi startar konferensen med en utblick mot omvärlden och hur dagens trender påverkar framtidens chefsroll. Sen är det du som bestämmer innehållet, genom att i förväg skicka in en angelägen utmaning eller ett dilemma som rör ditt chefsuppdrag.

Tillsammans med 100 andra chefer tar du dig an dessa chefsdilemman och får dela dina och andras perspektiv och erfarenheter. Korta föreläsningar med Ledarnas ledarskapsexperter varvas med erfarenhetsutbyte. De råd och den vägledning ni ger under dagen delar vi med oss av till alla Sveriges chefer. 

Skicka in ditt dilemma

Oavsett om du deltar vid konferensen eller ej, är du välkommen att skicka in ditt dilemma som rör din chefsroll. Bidragen kommer att grupperas utifrån gemensamma nämnare till ett mindre antal som vi fördjupar oss i under dagen.

Så här går det till: Skriv en rubrik som tydligt ringar in området ditt bidrag handlar om, t.ex. konflikter, motivera medarbetare, lönesättning.

Beskriv kortfattat (max 1 400 tecken) vad ditt dilemma innebär. Här hittar du formuläret för att skicka in ditt bidrag.

Boka plats på aktiviteten

Boka din plats på kursen genom att fylla i formuläret nedan. 
Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Text: Uppdaterat: 2020-02-05

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg