Förändringar som ger resultat

Att genomföra förändringar behöver inte vara så svårt som du tror. I de flesta organisationer finns en fantastisk resurs för att lyckas med förändringsarbetet – dina medarbetare.

I den här föreläsningen presenterar Sara Ingvarsson principer för hur du på ett systematiskt sätt kan arbeta med förändringar tillsammans med din personal och på så vis både avlasta dig själv och nå det resultat du önskar.

Sara Ingvarsson är psykolog och organisationskonsult. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med förändringsarbete i olika organisationer och är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom bland annat ledarskap, lärande, kommunikation, stress och konflikthantering. I november kommer hennes bok Lägg ner ledarskapet – vad du som chef ska göra istället ut på Natur & Kultur.

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på aktiviteten genom att fylla i formuläret nedan. Du får direkt en bekräftelse på om du har fått en plats, eller blivit placerad på väntelista. Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Text: Uppdaterat: 2017-10-24

Tid och plats

  • Göteborg 1 december 08:30 - 10:00 - Elite Park Avenue, Göteborg
    Denna kurs är fullbokad men du kan anmäla dig till reservlistan.
  • Malmö 8 december 08:30 - 10:00 - HC Meetings/High Court, Malmö
    Denna kurs är fullbokad men du kan anmäla dig till reservlistan.
Logga in för att anmäla dig till aktiviteten
Betyg