Drömledarskapet efter pandemin - Morgondagens viktigaste framgångsfaktorer

TÄNK OM vi måste TÄNKA OM? För det chefskap som tagit er hit, kommer inte att ta er dit ni vill imorgon. Vi vet ännu inte när, men en dag kommer denna pandemi ligga bakom oss. Samhällen, beteenden och behov har förändrats väldigt drastiskt och snabbt den sista tiden.

Vi lever nu i en tid i extremt snabb förändring och som chef behöver du anpassa ledarskapet.  Det här webbinariet handlar om vad du som chef behöver göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Ledarskapsexperten Svante Randlert är föreläsare och författare till boken Drömledarskapet. Du får en inspirationskälla och praktiska tips om hur du kan lyfta ditt ledarskap till nya höjder. Inför seminariet kan du ta del av Ledarnas webbserie Drömarbetsgivaren.

 

Om föreläsaren:
Svante Randlert är en uppskattad föreläsare kring ämnet hur man attraherar, engagerar och utvecklar rätt medarbetare på rätt plats. Mellan åren 2009–2018 arbetade han som Business & People Advisor hos Academic Work. 2017 släppte han boken Drömarbetsgivaren och 2018 kom den engelska versionen The Dream Employer.
Svante Randlert driver ledarskapspodden Chefssnack och har även tagit fram en egen webbkurs som bygger på Drömarbetsgivaren. Svante är även grundare till den stora startup-satsningen Wisory.se

 

Webbinariet ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

Boka plats på webbinariet 

Logga in och boka din plats genom att fylla i formuläret nedan.

Text: Uppdaterat: 2021-10-13
Logga in och gör anmälan

Tid och plats

  • Zoom 9 november 10:00 - 11:00 - Webbinarium, Zoom

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg