Ledarskapets tidlösa utmaningar

Som chef är det lätt att gå vilse i djungeln av managementlitteratur – där nya rön ständigt presenteras som olika modeller och koncept.

Men det finns också starka belägg för att ledarskapets innersta kärna har sett likadan ut i tusentals år. Chefer och ledare av idag brottas med precis samma frågor som man har gjort i alla tider.

Niklas Lundblad är en ofta anlitad och mycket uppskattad föreläsare med 20 års erfarenhet av chefs- och ledarutveckling. Jämte arbetet som föreläsare leder Niklas kurser och utvecklingsprogram för chefer i myndigheter och inom akademin. Han arbetar idag i egen regi och har ett förflutet som chef för ledarutvecklingen inom SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) och som seniorkonsult och utvecklingschef på IPF (Institutet för personal- och företagsutveckling). Niklas är författare till böcker som Fönster mot framtiden och Spanarna på Future Street och hans specialområden är ledarskap, medarbetarskap och omvärldsspaning.

Föreläsningen riktar sig till både erfarna och nyblivna chefer.

Välkommen till en föreläsning i ett format du troligen aldrig varit med om tidigare –  där vi tar avstamp i en klassisk berättelse och fokuserar på tidlösa ledarutmaningar som:

  • Att kliva in i ledarrollen och ta den i besittning.
  • Vikten av en personlig nivå.
  • Att bli chef över kamrater.
  • Konsten att leda sig själv.
  • Ledarskap i stormens öga.
  • Konsten att inspirera.

 OBS! Ny tid 13.00 - 16.00

 

Boka plats på föreläsningen

Boka din plats på föreläsningen genom att fylla i formuläret nedan.  Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem.
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg