Chefer läser en bok - effektfull

Chefer leder inte som de tror att de gör. Inte heller som de bör för att få önskad effekt.

Det konstaterar Simon Elvnäs i sin forskning. Ett exempel är att ledare tror att de är tydliga när de ger instruktioner men av videoinspelningar att döma är nästan 100 procent av instruktionerna otydliga och saknar viktiga delar. Så hur ska chefen då göra? Om det kan du läsa i Simon Elvnäs bok ”Effektfull”.

Du som vill läsa boken och byta erfarenheter med andra chefskollegor är varmt välkommen till vår medlemsaktivitet ”Chefer läser en bok”. Efter att vi diskuterat boken och på vilket sätt vi kan ha praktisk nytta av innehållet i vårt ledarskap blir det mingel med tilltugg där du kan fortsätta att utbyta erfarenheter med andra chefer.

Förbered dig för aktiviteten

Läs boken ” Effektfull: detaljerade studier av ledarskap - så ökar du effekten av din tid” av Simon Elvnäs. Boken finns att köpa i bokhandeln eller på nätet.

 Anteckna de delar som du tycker är särskilt intressanta och på vilket sätt du kan ha praktiskt nytta av dem i ditt ledarskap och/eller de delar du vill ha andras perspektiv på. Du kommer att få presentera dina reflektioner i en mindre grupp.

Boka plats

Boka din plats på aktiviteten genom att fylla i formuläret nedan. 
Läs även om vad som gäller för avbokning och personuppgifter.

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg