Chefens karriär - din ledarprofil - Pilot

Viktiga delar av din karriärutveckling och planering för framtiden utgår från att förstå dig själv som chef. I vilka sammanhang kommer du till din rätt? När bidrar du som allra mest och vad får dig att dräneras på energi?

Under den här kursen fördjupar vi oss i Ledarprofilen, som är ett av de karriärverktyg som finns på Ledarnas hemsida. Vi beskriver hur vi på olika sätt föredrar att ta in och förstå information och hur vi kan ha olika syn på vad som är bäst form av beslutsfattande. Utifrån detta kan du identifiera dina egna superkrafter - är du en naturbegåvning vad gäller att lösa kriser i stunden, eller kanske snarare lutar åt att enkelt skapa långsiktiga visioner?

Den här kursen kan ge dig underlag för reflektioner kring vilken miljö du bäst kan bidra i och konkreta beskrivningar om dig själv du kan använda när du ska söka jobb.

 

Vad innebär det att kursen är en Pilot?
Att vi på Ledarna testar denna kurs i ett nytt format och därför vill be dig som deltagare om extra feedback på innehållet så att vi kan utveckla kursen så att den blir så bra som möjligt.

Praktisk information
Kursen sker digitalt i Zoom. Övrig praktisk information och länkar skickas ut någon/några dagar innan kursen. Under dagen genomförs praktiska övningar som bygger på varandra. Det är därför viktigt att du kan delta under hela kursen, både för dig och för övriga deltagare. Om du efter anmälan inser att du inte kan vara med hela tiden, vänligen boka av så snart som möjligt så att vi kan ge platsen till en annan medlem.

Kursen ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

 

Förbered dig för aktiviteten

Ledarprofilen bygger på en teori som ursprungligen formulerades av CG Jung. Modellen beskriver 16 olika personlighetstyper som har sina styrkor och utmaningar.
Du får din ledarprofil presenterad i en rapport som du sparar ner och ser till att ha tillgång till under kursdagen.

 

Boka plats

Boka din plats på kursen genom att fylla i formuläret nedan.
Mer information om förberedelser inför kursen skickas ut per e-post när du har anmält dig och fått en bekräftad plats.

Text: Uppdaterat: 2021-05-07
Logga in och gör anmälan

Tid och plats

  • Zoom 27 maj 09:00 - 12:00 - Digital livekurs, Zoom
    Denna kurs är fullbokad men du kan anmäla dig till reservlistan.
  • Zoom 3 juni 09:00 - 12:00 - Digital livekurs, Zoom

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg