Anställningsavtalet –

Hur kommer det till, vad ska man se upp med och hur styr det arbetet?

På det här webinariet bjuds du på insikter och kunskaper kring anställningsavtalets utformning och hur det påverkar arbetet. Hur förhandlar du tillexempel villkor gällande pension, arbetstider, kompetensutveckling och möjlighet att jobba på distans?

Vi går även igenom frågor som till exempel vad som gäller vid omplacering, vad klassas som misskötsamhet och vilka klausuler som bör undvikas, och vad gäller om arbetsgivaren omfattas av ett kollektivavtal?

I det här webinariet guidar Anders Enqvist dig igenom anställningsavtalets alla mysterier och ger dig konkreta verktyg för att kunna fatta bättre beslut kring anställningsavtal.

Anders Enqvist är förbundsjurist på Ledarna sedan år 2015 med lång erfarenhet inom arbetsrätt dels som förbundsjurist, arbetsrättsjurist. I hans nuvarande uppdrag på Ledarna ingår bland annat rådgivning till chefer inom verksamheten, arbetsrättslig utbildning samt att driva processer.

Vi går också igenom vilka villkor som kan, bör och ska ingå i anställningsavtalet samt vilka delar arbetsgivaren är skyldig att informera om.

Lyssna gärna på podden Anställningsavtalet – grunden till allt innan webbseminariet.

 

Om föreläsaren
Anders Enqvist är förbundsjurist på Ledarna sedan år 2015. Han har lång erfarenhet inom arbetsrätt dels som förbundsjurist på Finansförbundet, dels som arbetsrättsjurist på Polismyndigheten och på Försvarsmakten. I hans nuvarande uppdrag ingår bland annat rådgivning till chefer inom verksamheten, arbetsrättslig utbildning samt att driva processer. Anders har även jobbat som jurist på byrå med bland annat familjerätt, skadeståndsrätt, fastighets- och avtalsrätt. Och han har även drivit egen firma med uppdrag inom chefsutveckling/utbildning och managementfrågor.

 

Webbinariet ingår i ditt medlemskap. Inga extra kostnader tillkommer för medlemmar.

Boka plats på webbinariet 

Logga in och boka din plats genom att fylla i formuläret nedan.

Text: Uppdaterat: 2021-07-15
Logga in och gör anmälan

Tid och plats

  • Zoom 16 september 10:00 - 11:00 - Webbinarium, Zoom

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg