Handelstransporten 2019 - Transport & Logistik

Nu har du möjlighet att anmäla dig till Handelstransporten som är en nätverksträff arrangerad av Ledarna inom Handeln (LiH) och Ledarna inom Transport och logistik (T&L). Handelstransporten kommer i år att handla om arbetsglädje ur ett ledarskapsperspektiv. Du har kanske redan sett henne i tv-soffan och nu kommer hon till oss: Christina Stielli

Christina Stielli guidar oss bort från grupperingar, gnäll och missnöje på jobbet till en arbetsplats som präglas av motivation, kreativitet och gemenskap. På ett underhållande sätt får hon oss att inse vikten av varje medarbetares ansvar för att få både humör, företag och resultat att blomstra.

Två år i rad, 2014 och 2015, har Christina Stielli blivit utsedd till årets kvinnliga talare. På rekordtid har hon lyckats bli en av Sveriges mest uppskattade talare som har hjälpt tusentals medarbetare och chefer att hitta till mer givande arbetsmiljöer. Med en bred utbildning inom bland annat ekonomi, marknadsföring, projektledning och beteendevetenskap tar hon sig an arbetsplatsens utmaningar och möjligheter ur många olika perspektiv.

Tid & Plats

Den 19-20 september. Samling i Viking Lines avgångshall klockan 15.30. Beräknad ankomst till Stockholm är 15.15.

Vi samlas för gemensam avprickning och ombordstigning i Viking Lines avgångshall mellan 15:30. Vi kommer äta en gemensam middag klockan 18.00 i Á la Carte restaurangen med efterföljande mingeldiskussioner. Frukost från 07:30 i bufférestaurangen och 08.30 fortsätter konferensen. Gemensam lunch klockan 13.00 och ankomst Stockholm klockan 15.15.

Anmälan


Aktiviteten är kostnadsfri och för dig som medlem. Föreningen står för din resa tur och retur från båten, kost & logi på båten och för konferensen. Vi rekommenderar att boka Viking Lines bussar, kontrollera ankomsttiden.
Dock kan vi inte ersätta eventuellt lönebortfall.
Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. 

Avbokningsavgift


Vid avbokning senare än 14 dagar innan start (15 september) debiteras en avgift på 1500 kronor.

Varmt välkommen!


Johan Wiberg, Ledarna inom Handeln och Jonas Regnell, Ledarna inom Transport & Logistik

Text: Uppdaterat: 2019-05-20
Anmäl dig till kursen

Tid och plats

  • Stockholm-Åland 19 sep 15:30 - 20 sep 15:15 - Cinderella - Viking Line, Stockholm-Åland

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem.
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg