Bli bättre på delaktighet och att leda utveckling- Ledarna inom idéburen sektor

I den här digitala ledarutbildningen får du teorierna och verktygen du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång med delaktighet och utveckling i din verksamhet. För utveckling behöver inte vara så svårt. Tänk stort, börja litet och gör det på ett sätt som passar dig, ditt ledarskap och din verksamhet. Och tvärtom vad man ofta tror så är det ofta medarbetarna som kan underlätta utvecklingsarbetet.

Syftet med utbildningen är att sänka tröskeln mellan snack och verkstad. Att du får stöd, kunskap och metoder så att du tillsammans med dina medarbetare kan komma igång och skapa den verksamhet ni vill ha.

Utbildningens innehåll

En omfattande teoretisk del bestående av korta digitala teoriavsnitt med användbara teorier och modeller med fördjupning inom kreativitet, motivation, delaktighet och ledarskap. Du kommer förstå vilka framgångsfaktorerna för utveckling är och varför många förändringsinitiativ misslyckas.

En praktiskt inriktad del (också digital) där du får en verktygslåda med förslag på konkreta övningar, en färdig workshop och andra metodstöd för förändring och utveckling.

Tre coachningstillfällen via Zoom där du får möjlighet att tillsammans med andra kursdeltagare dela erfarenheter och fördjupa din kunskaper från utbildningsavsnitten. Vid dessa tillfällen finns också kursledaren med för att svara på frågor och dela med sig av sin kompetens, erfarenhet och konkreta exempel från verkligheten.

De digitala utbildningsavsnitten släpps kontinuerligt under utbildningen. Du kan göra dem när du vill och i vilken takt du vill och du har tillgång till dem under hela utbildningen.

Datum & Tid

Alla träffarna sker digitalt via Zoom.

6 april klockan 14.00 - 15.30 - Introduktionsföreläsning och information om utbildningen. Därefter släpps de första utbildningsavsnitten.

26 april kl 14.00-16.00 Gruppcoachning 1

10 maj kl 14.00-16.00 Gruppcoachning 2

2 juni kl 14.00-16.00 Gruppcoachning 3

Kursen riktar sig till dig som är chef eller ledare i en organisation inom idéburen sektor.

Kursledare är Inger Aspåker som  har mer än 20 års erfarenhet av att leda olika typer av utvecklings- och innovationsprojekt på bland annat KTH, ideella organisationer, offentlig verksamhet och börsnoterade bolag. Om du har frågor kontakta Inger på Konkret  Utveckling AB på e-post: inger@konkret.nu

Anmälan 

Kursen är kostnadsfri och för dig som medlem. Du bör kunna delta vid alla fyra träffar. Kom i håg att logga in för att kunna anmäla dig.

Text: Uppdaterat: 2022-03-17

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg