Branschkonferens och stämma 2019

Kom och lyssna på Jonas Arnberg, VD på från Handelns Utredningsinstitut (HUI) om spännande digitala transformationen i handeln samt på Staffan Ström från Alecta om pensioner för tjänstemän.

Inbjudan till Ledarna inom Handelns stämma den 10-11 april 2019 i Västerås

Den 10 april kl 10:20 samlas vi på Cityterminalen i Stockholm för gemensam busstransport till Steam Hotell i Västerås. Bussen åker 10:30 !
Stämmomötet inleds med lunch kl 12:00 och kl 13:00 får vi förmånen att lyssna till ett intressant seminarium om pensioner för tjänstemän med Staffan Ström från Alecta.
Den 11 april kl 08:30 inleds stämman enligt särskild dagordning som kommer ca en månad innan.
Därefter, ca 10:00 kommer VD Jonas Arnberg från Handelns Utredningsinstitut (HUI) berätta om den spännande digitala transformationen i handeln samt lite från deras senaste omvärldsspaningar.
Stämmomötet avslutas med lunch kl 12:00 och därefter avfärd med buss tillbaka till Stockholm central ca kl 13:30. Beräknad ankomst Cityterminalen ca 15:00.
Väl mött!

Ta chansen att vara med och påverka!

Var med och påverka - nominera dig själv eller någon du känner! 
Ledarna inom Handeln är en förening för Ledarnas medlemmar inom detalj- och partihandel. Här finns över 6 000 chefer i handel. 

Val till styrelsen

Det ska väljas en ny styrelse för kommande två åren 2019-2021.
Är du intresserad av styrelsearbete? nominera dig själv eller någon annan som skulle vara intresserad, personen måste vara medlem i Ledarna och Ledarna inom Handeln och tillfrågad. 

Gå in via länken och nominera dig här
Du kommer att bli kontaktad av valberednings ordförande Fredrik Smids. Har du frågor om styrelsearbetet går det bra att maila Fredrik

Anmälan


Föreningsstämman äger rum den 10-11 april på Steam hotell i Västerås samtidigt med branschkonferensen.
Föreningen står för resa,kost och logi, enkelrum samt ev förlorad arbetsförtjänst.
Du kommer inte bli invald i styrelsen på stämman om du inte är nominerad till valberedningen. denna anmälan är till branschkonferensen och stämman.

Motionera till styrelsen

Skicka in dina motioner till styrelsen senast den 7 februari här

Vad gör föreningen?

Vår uppgift är att profilera och driva frågor som är specifika för chefers förutsättningar och villkor inom handeln. På agendan står bland annat arbetsmiljö, ansvars- och säkerhetsfrågor.

Vi arbetar med branschbevakning och erbjuder aktiviteter till nytta för våra medlemmar. Vår ambition är att vara aktuella och relevanta för våra medlemmar. Genom nätverk och seminarier erbjuds tillfälle till erfarenhetsutbyte och kunskapspåfyllnad.

Föreningen är en garant för medlemmarnas demokratiska påverkan och inflytande på såväl föreningens som Ledarnas idé och verksamhet.
Föreningsstämman är Ledarna inom Handelns högst beslutande organ.

Vänliga hälsningar

Johan Wiberg
Ordförande i Ledarna inom Handeln

Text: Uppdaterat: 2018-12-11

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg