Arbetsglädje på riktigt

Varmt välkommen till seminarium med Christina Stielli


Anmäl dig idag till seminariet där vi får ta del av Christinas varma och personliga föreläsning om attityder och förhållningssätt. Arbetsglädje har tack vare henne blivit ett av de hetaste ämnena det senaste året.

I föreläsningarna lägger hon stor vikt vid den egna individens valmöjligheter för att förhålla sig till situationer som uppstår i livet, vare sig det är privat eller på arbetet och allting blir mer trivsamt och enkelt om vi kan lära oss att ha roligt på vägen men det handlar inte om att gå runt och skratta eller att bara tänka positivt.

Christina blandar skratt med djupaste allvar. Sätter tummen på välbekanta dråpliga situationer på en arbetsplats och belyser vikten av eget ansvar och tar dig med in i den spännande forskningen om hur vi kan klara av livet lite lättare.

Föreläsningen syftar till att skapa förståelse för hur vi kan få medarbetare som mår bättre, klarar av förändringar, hanterar stress. Vi är varandras arbetsmiljö och när medarbetarna mår bra så mår företaget ännu bättre och kunder, uppdragsgivare och leverantörer påverkas positivt.

Vi bjuder på enklare tilltugg.

Inbjudan har gått till dig som är medlem i Ledarna inom Vård och omsorg och är ett samarbete med Ledarna inom Teknik och Motor

Vill du ta med en chefskollega, så uppge mailadress, namn, befattning samt telefonnummer i anmälan.

Välkommen
Styrelsen Teknik och Motor 

Text: Uppdaterat: 2020-03-05

Information om hur vi behandlar personuppgifter:

Personuppgifter om dig som är medlem
Personuppgifter om dig som inte är medlem

Betyg